Verhuur gebouw

Scouting gebouw 't Luukske is te huur voor verenigingen en organisaties.
Het gebouw wordt echter niet verhuurd aan particulieren. De kosten voor een overnachting bedragen € 4,75 p.p. met een minimum van € 100,- per nacht. (incl. gas, water en licht) Tegen een extra vergoeding is er ook (draadloos)internet beschikbaar!

't Luukske is een scoutinggebouw en geen hotel, er zijn geen bedden aanwezig. Ook in onze keuken zijn normaal geen potten en pannen beschikbaar. Wel is er een koffiezetmachine en dergelijke.
Serviesgoed en dergelijk is wel extra te huren....
In het gebouw zijn diverse sanitaire voorzieningen waaronder 4 douches. Eén van deze is een invalidedouche/toilet.

Voor het bezichtigen of meer informatie kunt u contact opnemen via verhuur@scoutingstjob.nl. Iemand van het verhuurteam zal u dan contact met u opnemen.