Overvliegen14 September

Nu iedereen weer naar school gaat en Scouting weer begonnen is aan een nieuw seizoen, is het tijd om afscheid te nemen van onze oudste leden die naar de volgende groep gaan en onze nieuwe leden te verwelkomen.

Op vrijdag 14 September hebben wij ons traditioneel overvliegprogramma.

Alle leden worden om 18:45 uur verwacht bij ons scoutinggebouw zodat we om 19:00 uur direct kunnen beginnen. Hier kunnen de leden om 20:30 uur ook weer opgehaald worden.

Let op: de gebruikelijke bijeenkomsten van 14 September en 15 September komen te vervallen.

Vliegt uw zoon of dochter over, dan zouden wij het op prijs stellen als u even langs komt bij de nieuwe leiding voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd om het overvliegen mee te maken.

Het thema van dit jaar is Spongebob SquarePants de spons uit Bikinibroek die altijd vrolijk is en dat is aanwezig zijn bij scouting ook!. Dus allemaal tot de 14e.