Open doe dag 23 maart 2013

Heb je altijd al eens willen weten wat ze bij Scouting doen? Wil je de gezellige en vriendschappelijke sfeer een keer zelf proeven? Kom naar de open DOE dag van Scouting St. Job Leuken op zaterdag 23 maart en laat je verrassen door de wereld van scouting!

Laat je uitdagen bij Scouting St. Job Leuken!

Op de open DOE dag kun je tussen 10:00 tot 14:00 uur met je ouders komen kijken en meedoen. Een familieschommel maken en uitproberen, een jungleparcours lopen of iets lekkers koken en opeten. Je mag zelf meedoen of alleen kijken, er is van alles te beleven.

Voor je ouders is er koffie met iets lekkers. Zij kunnen tijdens de open DOE dag kennismaken, vragen stellen aan de leiding en ervaringen van andere ouders horen.

Scouting is voor kinderen van 5 tot … jaar. Voor iedere leeftijd zijn er groepen waarin jongens en meisjes gemengd samen een afwisselend en uitdagend programma draaien. Speciaal voor kinderen die op zaterdag sporten, zijn er groepen op vrijdagavond. Na de open DOE dag kun je vrijblijvend een paar keer meedraaien in een groep.

Open DOE dag Scouting St. Job LeukenZaterdag 23 maart van 10:00 tot 14:00 uur

Scoutinggebouw 't Luukske