Vlooienmarkt

Op zondag 1 september houden wij onze jaarlijkse vlooienmarkt. De vlooienmarkt staat in we omgeving bekend als een van de grotere en betere gesorteerde vlooienmarkten. Bent u op zoek naar dat ene boek? Is dat kopje van uw servies kapot en wilt u het vervangen? Goedkoop speelgoed inslaan voor de kinderen? Een nieuwe carnavalsoutfit bij elkaar scharrelen? Misschien hebben we wel net die vintage tafel die past in uw interieur. Of komt u gezellig rondstruinen, geniet u van een drankje tijdens onze veiling en maakt u er een gezellige dag van?

Tussen 13:00 en 17:00 uur zetten wij onze poorten voor u open. Wilt u nog spullen aanleveren voor onze vlooienmarkt, dat kan. In de week voorafgaand halen wij helaas niet meer bij de mensen thuis op. U kunt het dagelijks af komen geven bij ons scoutinggebouw.

Let op: in verband met werkzaamheden voor fase 3 van Vrouwehof is onze locatie moeilijker bereikbaar. Komt u van buiten Weert, volg dan de omleidingsroutes ‘Leukerstraat afgesloten’. Komt u uit Weert, let dan op onze eigen omleidingsroutes en bewegwijzering.