Rabobank Samen Sterker

Stem op onze vereniging!

Rabobank Weerterland en Cranendonck draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij Rabobank Samen Sterker speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt hiervoor € 75.000,- beschikbaar. Ook Scouting St. Job Leuken-Weert doet mee!

Stemmen

Door uw stem kan onze vereniging haar doelen realiseren! Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen van dinsdag 4 november tot en met vrijdag 14 november 2014 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Samen verdelen zij dan € 75.000,- onder het lokale verenigingsleven. Iedere stem is geld waard! U steunt ons toch ook?

Oproep aan alle leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck

Het is voor onze vereniging belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor vernieuwing van de kampvuurplaats. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens Rabobank Samen Sterker. Net voor de start van de stemperiode ontvangen leden van de Rabobank via de post een persoonlijke stemkaart met een unieke stemcode en link naar de stemsite.

Kijk voor meer informatie op Op de website van de Rabobank samen sterker campagne

Kom in actie en beslis mee van 4 t/m 14 november en help onze club bij het realiseren van de vernieuwing van de kampvuurplaats. Alvast bedankt voor uw steun!