Paaseierenactie 2016

Onze Scouts 1 groep organiseert ook dit jaar weer de paaseierenactie.

In een tijd waarin bijna alles duurder wordt, houden wij de prijzen gelijk en de kwaliteit hoog. In tegenstelling tot veel andere aanbieders, krijgt u bij ons namelijk paaseieren die gespoten zijn en niet machinaal gedompeld. Dat levert prachtige eieren op waarbij de verf niet door de schaal heen in het eiwit trekt.

Net als vorig jaar vragen wij slechts € 2,50 voor een doosje van 10 eieren. Een traytje van 30 eieren heeft u al voor € 7,00.

Online bestellen kan t/m vrijdag 11 maart via dit bestelformulier.

Afhalen kan op vrijdag 18 maart tussen 19.30 en 21.00 uur en zaterdag 19 maart tussen 10.00 en 13.00.

Elke euro die wij met deze actie verdienen, komt rechtstreeks ten goede aan onze jeugdleden. In voorgaande jaren hebben we hiermee activiteiten als lasergaming in het bos, rotsklimmen, survival en abseilen kunnen financieren. Stuk voor stuk onvergetelijke activiteiten voor onze leden!

Kortom: steun onze Scouts en bestel uw paaseieren bij Scouting St. Job.
Alvast namens leden en leiding onze hartelijke dank!