Welpen 1 Vrijdag

Deze speleenheid heeft bijeenkomst op vrijdag
van 18.30 tot 20.00 uur

Leiding Welpen Vrijdag:
Bart Bukkems
Ilja Keeris Kusters
Bart van Katwijk
Paul Huberts

Wil je een keer komen kijken bij onze groep neem dan vooral contact op voor meer informatie met info@scoutingstjob.nl

of gebruik meteeen het mailadres van de desbetreffende leiding: welpen1.vrijdag@scoutingsintjob.nl

Wil je een keer komen kijken in onze gezellige groep?
Je bent altijd van harte welkom!
Kijk van tevoren wel even in onze programmalijst op welke locatie we groep draaien
of stuur even een e-mail naar bovenstaand adres!

Programmalijst Afdrukken

Nog even een aantal algemene opmerkingen:

• Mocht je een keer niet kunnen, geen enkel probleem, maar meldt je tijdig af. Dan kunnen we evt. het programma nog aanpassen. (Gelieve bij afmelding op vrijdag te bellen of sms-en en NIET per mail, voor die tijd mag dat natuurlijk wel).
  • Tijdens de bijeenkomst dragen we ons volledige uniform (scoutfit + das).
  • De programmalijst is onder voorbehoud, er kan nog altijd iets gewijzigd worden.
  • Trek oude kleren aan voor scouting en zorg, bij twijfelachtig weer, altijd dat je een jas bij hebt (we kunnen altijd onverwachts naar buiten gaan).