Sinterklaasbezoek omgeving Weert:

COVID-19 Ondanks de goede vooruitzichten in het verloop van de pandemie kan het zijn dat in December de geldende regels anders zijn. Mochten deze strenger uitpakken dan passen wij onze activiteiten hier op aan.

Welkom op de Sinterklaaspagina

Ook dit jaar heeft Sinterklaas zijn bezoek-agenda ter inzage gegeven. En natuurlijk maakt hij ook nu weer graag tijd voor u vrij. Hieronder vindt u enkele manieren waarop zijn bezoek kan worden ingedeeld.

 

Huisbezoek

Voor velen hèt hoogtepunt van december: Sinterklaas en pieten bij u thuis, omringd door uw eigen kinderen en/of kleinkinderen. Iets wat ze nooit meer zullen vergeten! De Sint komt met 2 pieten, die de kinderen een voor een voor een kort gesprekje naar voren haalt. Het grote boek bij de hand, met daarin een paar tips van de ouders…

De duur van dit bezoek is aan u. Sinterklaas is per kwartier te boeken. De pieten helpen wel met de tekst van de sinterklaasliedjes als daar genoeg tijd voor is.

Interrese? vraag vrijblijvend informatie aan.

 

Bedrijfs-/kantine-/verenigings-bezoek

Voor veel bedrijven en verenigingen een jaarlijks terugkomend feest.

Hierbij is (bijna) alles mogelijk, vanaf een intocht tot aan het bezoek aan een bedrijfsfeest; elke optie is hierbij bespreekbaar, maar doorgaans wordt Sinterklaas met 2 pieten binnengehaald. Meer pieten zijn natuurlijk mogelijk.

Afhankelijk van de groepsgrootte is het natuurlijk mogelijk om – hoewel iedereen speciaal is - speciale kinderen of ouderen individueel, of als groepje(s) naar voren te laten komen, met een origineel liedje, sketchje of dansje voor de Sint, of voor het overhandigen van een Cadeautje.

Interrese? vraag vrijblijvend informatie aan.

 

Bezoek aan een winkel of een winkelcentrum

Sinterklaas met zwarte pieten op uw winkelvloer, of onze zwarte pieten alleen?
Natuurlijk kan dat.
Let wel, dat de impact vaak groter is wanneer Sint en pieten onderdeel zijn van een ter plaatse georganiseerde – al dan niet commerciële -  activiteit, waar meer kinderen en hun ouders op afkomen…

Interrese? vraag vrijblijvend informatie aan.

 

Verhuur van onze speciale outfit

Complete sets of een gedeelte daarvan zijn bij ons ook te huur om anderen in een nieuwe rol of outfit te laten stralen…
Vraag ons ernaar! Elders op deze site vindt u de contactgegevens, zoals sinterklaas@scoutingsintjob.nl

 

Vrijblijvend informatie aanvraag

 

 

Veel gestelde vragen

1:         Hoe gaan we (en u) om met de landelijke commotie over zwarte piet?
Wij volgen de landelijke stemming wel op de voet, maar komen dit jaar gewoon langs met zwarte piet als zwarte piet.
In een kleine setting blijft alles als vanouds, gewoon vertrouwd en zonder poespas. Alleen bij bezoeken aan winkelcentra zal er in overleg gedacht moeten worden aan een veilige “werkplek”.

2.         Wie komt er op bezoek?
Sinterklaas met standaard 2 pieten, dus samen met 3 personen, zonder verdere begeleider of chauffeur.

3.         Wanneer begint het bezoek?
Elk bezoek begint formeel pas na de voordeur, nadat eventuele bijkomende formaliteiten zijn afgewerkt zoals bijvoorbeeld kleine nagekomen wensjes, lijstjes van lieve kinderen en in overleg de betaling. Dus het kwartier, of de eventuele extra tijd, gaat hierna pas in.

4.         Wat moet “ik” in elk geval aanleveren?
- In ieder geval de naam of namen van de kinderen en misschien ook de kenmerken of manier waarop ze te herkennen zijn;
- Tekst lijstjes in een groot lettertype, zodat Sint niet steeds zijn bril hoeft te zoeken; deze lijstjes graag bijtijds bij de voordeur overhandigd.
- Cadeautjes (met naam erop) mogen samen met lijstjes bij de voordeur geplaatst/overhandigd worden. U bepaald, als wij het maar weten…

5.         Hoe kan ik betalen?
Betaling gaat in overleg, contant of, indien afgesproken, anderszins. Bij contante betaling graag aan een van de pieten in een envelop bij de voordeur.
Als het niet gaat om privébezoek maar aan een bedrijf, vereniging of instelling dan kunnen wij zorgen voor een kwitantie.

6.         Kan ik ook kostuums huren
Scouting St. Job verhuurt alle attributen, zodat u eigen mensen kunt inzetten om het sinterklaasfeest tot een feest te maken

7.         Ik heb interesse in sinterklaasbezoek: Wie kan mij verder helpen
sinterklaas@scoutingsintjob.nl, lees Paul, help u heel graag verder.


Contact

Interesse of wilt u meer informatie: vraag vrijblijvend informatie aan.

Of neem contact op met Paul via sinterklaas@scoutingsintjob.nl

U sinterklaasvermaak is onze taak dus boek voor het te laat is.

Voorbeeld sinterklaas en zwarte piet